درباره نشریه

«دوفصلنامه مطالعات بین‌رشته‌ای هنرهای تجسمی» با هدف ایجاد فضای گفتمانی در پژوهش‌های نظری، عملی و تجربی رشته‌های مختلف حوزه هنرهای تجسمی (ارتباط تصویری، نقاشی، عکاسی، مجسمه‌سازی، خوشنویسی، تصویرمتحرک، تایپوگرافی و ...) با دیگر هنرها (هنرهای معماری، نمایشی و کاربردی) و با دیگر علوم (انسانی، تجربی و مهندسی) در دانشکده هنر دانشگاه نیشابور راه‌اندازی شده تا در جهت ترویج و غنای دانش میان رشته‌ای و تفسیر و رفع مسائل رشته‌های هنرهای تجسمی گام موثری بردارد. فعالیت دبیرخانه و هیات تحریریه نشریه «مطالعات بین رشته‌ای هنرهای تجسمی» با کسب مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و موسسه استنادی و پایش علم فناوری (ISC) و مشارکت بزرگترین دانشگاه‌های هنر کشور و دانشگاه‌های دولتی دارای دانشکده هنر و رشته‌های هنرهای تجسمی از زمستان 1400 آغاز شده است و قصد دارد در هر سال و در قالب دوفصلنامه به انتشار 24 مقاله پژوهشی مرتبط با مباحث هنرهای تجسمی بپردازد..

محورهای نشریه:

الف) ابعاد نظری: چیستی‌ هنرهای تجسمی و چگونگی ارتباط بین ‌رشته‌های‌های موجود در آن از گذشته تا دوران معاصر؛

ب) ارتباطات بین‌‌رشته‌ای هنرهای تجسمی در عمل: پیامدهای روابط بین‌رشته‌ای هنرهای تجسمی برای حوزه‌ها و نهادهای مختلف جامعه همچون: آموزش، دین، خانواده، سیاست و فرهنگ ...

ج) حل معضلات بین‌رشته‌ای هنرهای تجسمی: شامل موضوعات اجتماعی، تبلیغات، مدیریت هنری و آموزش عالی.